Una nova defunció per coronavirus al Sant Hospital de la Seu

Sant Hospital de la Seu d'Urgell
Sant Hospital de la Seu d’Urgell. Foto: Arxiu

La Fundació Sant Hospital de la Seu ha notificat una nova defunció per coronavirus aquest dimecres. Es tracta d’un dels positius diagnosticats arran del brot detectat la setmana passada. És la sisena mort registrada en l’actual segona onada de la pandèmia al centre mèdic urgellenc, que ara mateix té 14 ingressats, 12 d’ells per complicacions derivades de la Covid-19.

Quant al seguiment d’aquest brot, les darreres hores s’ha diagnosticat dos nous positius i per tant el balanç ja és de 32 casos. D’aquests, 17 són pacients (8 d’ells ingressats, 8 més a domicili i el pacient que ha mort les darreres hores), als quals se sumen 14 professionals (un d’ells ingressat a un altre centre) i una estudiant en pràctiques.

A nivell més general, a l’Àrea Bàsica de Salut de la Seu ara hi ha 68 positius que romanen aïllats a domicili. Són quatre menys que el dia anterior, després que s’ha diagnosticat quatre nous positius i s’ha donat set altes domiciliàries. Sumats als 12 ingressats a l’Hospital, això significa que hi ha 80 casos actius. Pel que fa als contactes directes també confinats, ara són 245; és a dir, 21 més que a l’anterior recompte.

El risc de rebrot a la Seu està ara 1.232 punts (-176); i la taxa de reproducció del virus, a 1,56 (-0,10).

TOTES LES NOTÍCIES