Trobada entre Espot i la CCIS per a seguir impulsant l’economia

La Cambra de Comerç
La Cambra de Comerç. Foto: ARXIU

El cap de Govern, Xavier Espot, ha rebut aquest migdia de dijous el president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS), Josep Maria Mas, que ha vingut acompanyat de la directora, Pilar Escaler, i la directora adjunta, Sol Rossell. La trobada d’avui ha estat la primera presa de contacte amb l’entitat d’aquesta legislatura.

Espot s’ha compromès a reforçar la implicació del sector empresarial en els grans reptes del país, com el procés d’acostament amb la Unió Europea. El cap de Govern, alhora, ha animat la CCIS a seguir impulsant la mediació o l’arbitratge com a sistemes alternatius de resolució davant de conflictes empresarials.

La Cambra de Comerç ha exposat les propostes aportades pel Consell del Sector Privat de Turisme en qüestions vinculades a les polítiques turístiques, i la voluntat de col·laborar de manera activa en aspectes econòmics o vinculats al món del treball.

El Govern mantindrà, tal com ha fet en la darrera legislatura, reunions periòdiques amb la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis per a treballar conjuntament en el desenvolupament de diverses iniciatives d’interès general.

TOTES LES NOTÍCIES