Trial: Vall i Lestang pateixen el traçat del quart meeting del Campionat del Món i Toni Bou el guanya

El pilot de trial, Gaudi Vall
El pilot de trial, Gaudí Vall (FotoEsport)

La localitat belga de Comblaint au Point ha acollit aquest diumenge (dia 21 d’agost), el quart meeting del Campionat del Món de Trial, aquesta vegada, amb una sola prova vàlida per a l’esmentat certamen.

Els representants de la Federació Motociclista d’Andorra (FMA), Gaudí Vall i Jordi Lestang han disputat el trial entre els pilots de la categoria Trial2. Vall (Sherco) i Lestang (Montesa) han completat el traçat amb més dificultats de les previstes inicialment. Des de l’inici han ocupat la part baixa de la classificació esperant una reacció que al final no s’ha produït. Així, Vall ha estat 24è i Lestang 34è.

Quant a la lluita pel triomf de la categoria reina (TrialGP), cal destacar que l’emoció pel triomf s’ha mantingut fins a la recta final de la prova, entre Toni Bou (Honda) i Jaime Busto (Vertigo). L’experiència inigualable del supercampió de l’especialitat, ha resultat determinant en aquesta recta decisiva.

 

Classificacions del TrialGP de Bélgica

TrialGP: 1. Toni Bou (Honda), 25 punts, 2. Jaime Busto (Vértigo), 35.,  3. Jeroni Fajardo (Sherco), 36 p.,  4. Gabriel Marcelli (Honda), 42 p., 5. Adam Raga (TRRS), 44 p.

Trial2: 1. Gialuca Tournour (GAS GAS), 22 punts, 2. Billy Green (Scorpa), 24 p., 3. Sondre Haga (Beta), 24 p., …
24. Gaudí Vall (Sherco), 64 p., 34. Jordi Lestang (Montesa), 91 p.

TOTES LES NOTÍCIES