Tornen els miralls grans a la decoració interior

Saló amb gran mirall rodó
Saló amb gran mirall rodó (Istock.com)

Els grans miralls tornen a la decoració d’interiors, que tenen moltes qualitats a més de les utilitàries.
Grans miralls en el rebedor. Els miralls donen amplitud visual a qualsevol estada. Així que si tens un departament petit, pots anar aprofitant els seus grans avantatges. Reflecteixen la llum i això també és un avantatge per a decoració. Un mirall gran i rodó en el rebedor és ideal. Es converteix en protagonista d’aquesta petita entrada i sens dubte, contribueix a l’ordre. Els de marcs de fusta són els més populars ara.

Decora el saló amb grans miralls. Complementant una paret en la qual col·loquem una còmoda, el mirall atreu irresistiblement l’atenció i afavoreix encara més la decoració. Col·locat en el centre de la paret i del saló, el saló guanya en llum, ja que reflecteix la llum artificial. Però també cal aprofitar per a posar-ho en posició que reflecteixi la llum natural durant el dia, ja que d’aquesta manera la projecta a tota l’estada.

Una tendència molt atractiva és col·locar-ho directament en el sòl i recolzat en la paret.

Miralls rodons i grans en el menjador. Si tens un menjador il·luminat, amb grans finestrals, aprofita aquests miralls. Col·loca’l sobre una paret central o la principal de l’estada, en la zona d’un moble auxiliar o una taula de viandes. No importa l’estil decoratiu que tinguis a casa. Els miralls grans es fusionen en molts estils decoratius.

Els miralls grans i el Feng Shui. El Feng Shui relaciona als miralls amb l’aigua i són facilitadors que l’energia flueixi. Així que col·locar-los en el saló o el menjador té efectes positius. La comunicació en aquestes estades de la llar on convivim amb la família i rebem amics, és fluida gràcies als miralls. El mirall reflecteix l’entorn, per això és important que reflecteixi i inspiri. En els passadissos, els miralls, grans o petits, han de combinar-se amb mobiliari i altres ornaments en les parets.

T’agraden els grans miralls? Si tens petites estades és una manera de donar-los visualment més espai. A més, si no són tan lluminoses aprofita la grandària d’un gran mirall perquè reflecteix la llum de la finestra o el llum. La teva estada es veurà molt lluminós. I per descomptat més acollidora.

 

Per Tot Sant Cugat
Font Decoracion2.com

TOTES LES NOTÍCIES