Rutina de 15 minuts per a un abdomen pla

Noia fent abdominals
Noia fent abdominals (Foto de Jonathan Borba a Unsplash)

Cerques rutines d’exercici efectives que t’ajudin a tenir un abdomen pla en poc temps? Avui compartim 8 exercicis que pots repetir diàriament per a tenir resultats en un mes. Només necessites un petit pes de 5 kg o dos litres de llet.

Primera sèrie

En primer lloc, salta a la corda durant 45 segons.

Segueix amb Mountain climbers. Posa’t en posició de planxa amb el teu tors completament recte. Porta el teu genoll dret cap a la teva espatlla esquerra i torna. Després porta el teu genoll esquerre cap al teu colze dret. Repeteix i realitza-ho 45 segons.

En tercer lloc, fes bicicletes. Recolza’t boca amunt i posa les teves mans en el clatell. Estreny l’abdomen, doblega les cames fent un angle de 90 graus i posteriorment estira les teves cames de manera aleatòria com si fessis bicicletes. Realitza aquest exercici 1 minut.

Finalment, fes abdominals amb pes. Recolza’t boca amunt i agafa un pes de forma vertical amb totes dues mans. Eleva les cames en una posició de noranta graus i cada vegada que pugis obre les cames i porta el pes enmig dels teus genolls. Realitza aquest exercici 1 minut.

Realitza aquesta sèrie de 4 exercicis 4 vegades.

 

Segona sèrie

Comença corrent en el teu lloc i després de 3 segons realitza dos esquats. Posteriorment torna a córrer 3 segons i repeteix l’exercici durant 1 minut.

El segon exercici és posant-se sobre el terra amb els colzes tocant el pis. Porta el teu genoll dret al teu colze dret dues vegades. Repeteix el mateix exercici amb la teva cama esquerra. Fes aquest exercici durant 45 segons.

El tercer exercici són les tisores. Recolza’t sobre el terra boca amunt i eleva les cames de manera recta. Puja i baixa aleatòriament les cames estrenyent l’abdomen. Fes aquest exercici durant 45 segons.

Finalment, les abdominals elevades amb pes. Recolza’t boca amunt i pren un pes. Eleva la mà dreta amb el pes sempre estirat i estira la teva cama esquerra fins que es toquin sense doblegar fent una abdominal. Fes-ho 10 vegades i repeteix altres 10 amb el braç esquerra i cama dreta.

Repeteix aquesta sèrie de 4 exercicis 4 vegades.

Alterna aquesta rutina de manera setmanal i descansa un dia a la setmana, i no t’oblidis dels estiraments!

Per Mujerde10.com / AMIC – Tot Sant Cugat

 

TOTES LES NOTÍCIES