Proves cancel·lades per a Íria Medina i Jordina Caminal per una tempesta de neu

L'esquiadora andorrana, Íria Medina
L’esquiadora andorrana, Íria Medina. Foto: Arxiu / FAE

Avui dilluns, dia 9 de gener, hi havia previstes dues competicions d’esquí amb representació d’esportistes de la FAE, però ambdues proves han estat cancel·lades a causa de les fortes nevades caigudes durant les darreres hores a les instal·lacions on s’havien de disputar les curses, a Itàlia.

A Bormio (Itàlia), Íria Medina, que ahir va ser tercera al gegant, tornava avui a disputar un segon gegant però finalment, degut a la meteorologia, s’ha suspès la competició a l’estació italiana. Així les coses, l’equip ha iniciat el viatge cap a Kronplat (Itàlia), on a partir de demà dimarts s’inicien quatre dies de curses amb els eslàloms i gegants dels Nacionals de Tailàndia (10 gener l’eslàlom, 12 el gegant) i d’Haití (11 l’eslàlom, 13 el gegant).

També una tempesta de neu ha afectat a l’estació austríaca de Zauchensee, on avui se celebrava el segon entrenament oficial de descens de la cita de Copa d’Europa de velocitat en la qual hi és present Jordina Caminal. L’organització manté per a demà dimarts la cursa de descens i es decidirà si es fan la resta de carreres previstes o no. En principi hi havia un descens demà, un altre demà passat i un supergegant el dia 12, tot englobat en la Copa d’Europa.

TOTES LES NOTÍCIES