Presentació del poemari “Els colors del vent incert”, de Manoella de Calheiros i Juli Fernández, a la Massana

Cartell de la presentació del poemari "Els colors del vent incert" i de la mostra de Luis Carvalhido (Comú Massana)
Cartell de la presentació del poemari “Els colors del vent incert” i de la mostra de Luis Carvalhido (Comú Massana)

El poemari “Els colors del vent incert” tindrà la seva presentació avui dijous, dia 16 de febrer, a les 19 hores, a l’antiga Casa Comuna de la Massana. Un diàleg poètic entre l’autora portuguesa Manoella de Calheiros i l’andorrà Juli Fernández es va traduir en el llibre “Els colors del vent incert”- “As cores do vento incerto”, que combina el català i el portuguès.

El llibre compta amb dues parts diferenciades: en la primera, Calheiros escriu un poema en portuguès i Fernández li contesta en català; i a la segona els papers s’inverteixen, és a dir, és l’andorrà qui escriu el poema i Calheiros qui el replica. En total són cent-vint poemes, seixanta de cada autor.

La temàtica és molt àmplia però està centrada en els sentiments humans com l’amor i el desamor, la tristor i l’alegria i altres aspectes existencials.

Després de la vetllada literària, cap a les 20 hores, s’inaugurarà a les Fontetes la mostra fotogràfica “O sonho é ver o invisível”, del portuguès Luis Carvalhido. Carvalhido és professor i formador de fotografia i la seva obra s’ha pogut veure en diverses exposicions a nivell internacional. A més, compta amb diversos llibres de fotografia com “O fumo dos dias” o “A quimesra dos ausentes”.

TOTES LES NOTÍCIES