
Aquest dilluns, diversos productors agroalimentaris de l’Alt Urgell van estar presents al Gastronòmic Fòrum de Barcelona per a exposar i presentar directament els seus productes als visitants del certamen, que se celebra durant els dies 6, 7 i 8 de novembre a la Fira de Barcelona i que està dirigit especialment al món de la gastronomia.
La Diputació de Lleida, en el marc del projecte “Aliments del Territori i TU”, posa a disposició dels consells comarcals de la demarcació un estand per a què es promocionin els productes agroalimentaris de les seves comarques. Durant el dia d’ahir -dilluns-, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell (CCAU) va disposar d’aquest estand en el qual es van mostrar la varietat de productes agroalimentaris de la comarca.
A més, es va oferir a que aquells productors que hi tinguessin interès la possibilitat d’exposar i explicar directament els seus productes als visitants del Fòrum. Carnisseria Àngel de Peramola, Conill de Canemar de Bellestar, Bolets Peratxa d’Organyà i les DOP Formatge de l’Alt Urgell i Mantega de l’Alt Urgell van estar presents al Fòrum.