Presència del CCAU i de diversos productors agroalimentaris de l’Alt Urgell al Gastronòmic Fòrum

Estand de carnisseria Angel de Peramola (CCAU)
Estand de carnisseria Àngel de Peramola (CCAU)

Aquest dilluns, diversos productors agroalimentaris de l’Alt Urgell van estar presents al Gastronòmic Fòrum de Barcelona per a exposar i presentar directament els seus productes als visitants del certamen, que se celebra durant els dies 6, 7 i 8 de novembre a la Fira de Barcelona i que està dirigit especialment al món de la gastronomia.

La Diputació de Lleida, en el marc del projecte “Aliments del Territori i TU”, posa a disposició dels consells comarcals de la demarcació un estand per a què es promocionin els productes agroalimentaris de les seves comarques. Durant el dia d’ahir -dilluns-, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell (CCAU) va disposar d’aquest estand en el qual es van mostrar la varietat de productes agroalimentaris de la comarca.

A més, es va oferir a que aquells productors que hi tinguessin interès la possibilitat d’exposar i explicar directament els seus productes als visitants del Fòrum. Carnisseria Àngel de Peramola, Conill de Canemar de Bellestar, Bolets Peratxa d’Organyà i les DOP Formatge de l’Alt Urgell i Mantega de l’Alt Urgell van estar presents al Fòrum.

[do_widget id=category-posts-pro-64]