Pere Moles Aristot publica un llibre confinat per fer “Un tomb per Andorra a través de la seva història”

Pere Moles Aristot amb els néts presentant el llibre"Un tomb per Andorra a través de la seva història''
Pere Moles Aristot amb els néts presentant el llibre “Un tomb per Andorra a través de la seva història”. Foto: ATV

La Covid-19 ha canviat el plans de vacances de molta gent, també de Pere Moles Aristot, a qui el confinament va portar a fer una llaminadura literària que com diu el seu títol és ‘Un tomb per Andorra, a través de la seva història‘. 2 euros del llibre es destinaran al fons solidari i per celebrar el desconfinament, el llibre porta un val per a una consumició.

Als seus 85 anys Pere Moles Aristot un dia parlava amb els néts de què farien aquest estiu fins que un virus els va canviar els plans. Va ser aleshores en ple confinament quan el padrí els va convidar a fer un viatge a través de la història del país des de l’arribada de Carlemany on diu que s’evidencia l’existència dels andosins.

El llibre arriba a plantejar que sense la història del Principat potser s’hagués modificat la de l’entorn, ha explicat el seu autor, Pere Moles.

El llibre és en format butxaca i els relats una manera breu d’entendre els principals capítols i personatges de l’origen del país fins l’era moderna. L’escriptor espera que aquesta píndola literària enriqueixi culturalment la visita dels turistes.

En el llibre hi han col·laborat els néts que han estat els encarregat de passar-lo a net i verificar algunes dates a través d’internet per anar més ràpid.

La sortida es preparava per aquest dijous en què s’havia de celebrar la fira del llibre i la rosa i que s’ha anul·lat per precaució arran de la Covid-19, però porta implícit una donació de dos euros al fons solidari i un val per a una consumició per a aquells que vulguin celebrar la nova normalitat.

TOTES LES NOTÍCIES