L’UdA obre el període de preinscripcions el 7 de març

UdA
La Universitat d’Andorra. Foto: UdA

La Universitat d’Andorra (UdA) obrirà dilluns vinent, 7 de març, el període de preinscripcions per a les persones que vulguin començar els estudis a la universitat pública andorrana el proper curs 2022-2023, amb la vista posada al futur i a la plena recuperació de la normalitat. El tràmit és gratuït i es formalitza a través del formulari de preinscripció en línia al web uda.ad.

Pel que fa a l’oferta d’estudis presencials de primer cicle universitari (bàtxelors europeus de tres anys), es podrà fer la preinscripció a Administració d’empresesCiències de l’educació Informàtica. Els bàtxelors en Informàtica i en Administració d’empreses també s’ofereixen en modalitat virtual i semipresencial i, a més, s’obriran les preinscripcions per als dobles bàtxelors en Administració d’empreses i Dret i en Informàtica i Administració d’empresesEn el cas del bàtxelor en Infermeria, davant la possibilitat que la demanda per cursar aquesta formació pugui superar en excés les places disponibles, s’ha previst tancar les preinscripcions el 17 de juny per tal que es pugui dur a terme una prova d’admissió (el 27 de juny).

A més, estarà oberta la preinscripció per a la formació d’ensenyament professional superior (el diploma professional avançat, de dos anys). Es tracta d’un cicle curt europeu adaptat a les necessitats del sistema productiu i amb un component molt pràctic que facilita una ràpida inserció al mercat laboral. També permet cursar posteriorment un bàtxelor amb la convalidació d’un nombre important de crèdits.

També es podrà fer la preinscripció als estudis virtuals de primer cicle (bàtxelors) en ComunicacióDretHumanitats Llengua catalana, així com al màster en Dret (segon cicle universitari), igualment en modalitat virtual i de dos anys de durada. S’obriran, a més, les preinscripcions per cursar el màster en Educació, un grau de segon cicle universitari (dos anys) que  s’imparteix, en aquest cas, en modalitat semipresencial. Completa l’oferta de formació reglada de l’UdA el Programa de doctorat, que correspon al tercer cicle universitari (inscripcions fins al 3 de juny).

Pel que fa als estudis de formació continuada, finalment, l’UdA ofereix diversos postgrauscursos d’actualització i formacions de curta duradaa més dels nombrosos cursos d’actualització virtuals amb continguts específics d’Andorra, que s’integren dins del programa Aula Lliure.

L’oferta de formació reglada de la Universitat d’Andorra està adaptada a les directrius de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior (EEES) i és reconeguda als països de tot el continent europeu que en formen part. L’UdA es caracteritza per oferir una atenció i un seguiment personalitzat a l’estudiant, per fer un èmfasi especial envers les tecnologies de la informació i el multilingüisme, i per disposar d’un ample ventall de possibilitats per fer mobilitat a l’estranger. Les carreres gaudeixen d’un estret vincle amb el món professional, amb la possibilitat de realitzar estades formatives a institucions i empreses tant d’Andorra com de fora d’Andorra. Els titulats de l’UdA assoleixen actualment nivells d’inserció laboral que freguen el 100%.

Llevat dels casos excepcionals esmentats, el període de preinscripcions als estudis reglats es mantindrà obert fins al primer de juliol. Posteriorment, s’obrirà un segon període de preinscripcions, fins al 29 d’agost, només per a les carreres en què quedin places disponibles.

[do_widget id=category-posts-pro-64]