L’inici de les GSeries 2023 s’ajorna una setmana a causa de les altes temperatures

Cotxes competint a les GSeries sobre un circuit de gel
Cotxes competint a les GSeries sobre un circuit de gel. (arxiu/Fotoesport)

L’esforç dels responsables de la pista del Circuit Andorra – Pas de la Casa no ha estat suficient perquè, les GSeries 2023 poguessin començar en la data prevista. Les condicions climatològiques han decidit el contrari i caldrà esperar al 14 de gener perquè els equips participants del certamen andorrà comencin a competir a les instal·lacions del Port d’Envalira.

Aquestes eren les paraules d’Alex Bercianos, responsable del Circuit Andorra – Pas de la Casa, sobre l’inici de les GSseries 2023: “La climatologia dels últims dies al Port d’Envalira ens ha obligat a prendre la decisió d’ajornar una setmana l’inici de les GSeries 2023″.

Bercianos afegia que “les previsions per a les pròximes jornades tampoc són esperançadores de cara a poder tenir una pista en les millors condicions. En concret, ahir ens va ploure abans de començar a nevar i els pròxims dies s’esperen temperatures en positiu a les nostres instal·lacions. No volem començar el campionat presentant un escenari sota mínims i hem cregut que el més assenyat, encara que ens costi, és començar una setmana més tard”.

Així doncs, el tret de sortida de les GSeries 2023 es donarà el dissabte dia 14 de gener. A partir de les 16.00 hores, es disputaran les mànegues de la G1, de les diferents categories.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES