L’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell organitza els concerts de fi de curs

concerts de fi de curs
Cartell publicitari dels concerts de fi de curs de l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell. Foto: Ajuntament la Seu d’Urgell

L’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell ha programat per a aquest pròxim dissabte 19 de juny diversos concerts per cloure el curs escolar 2020-2021. Aquestes actuacions musicals tindran lloc al passeig Joan Brudieu a partir de les onze del matí.

Així doncs, al llarg de tot el dia es podran escoltar les diferents agrupacions instrumentals i vocals del centre, interpretant una mostra d’allò que s’ha treballat durant el curs.

Des de la direcció i claustre de professorat de l’Escola Municipal de Música es vol agrair a l’alumnat, familiars i ciutadania que ha confiat tant en l’Escola Municipal de Música com en el Conservatori de Música dels Pirineus. “Ha estat un curs difícil, però així i tot, l’esforç que s’ha fet per totes les parts implicades ha permès que el puguem finalitzar gaudint de la música en directe”.

 

Els concerts

A les onze del matí, obrirà la jornada el grup de guitarres clàssiques. A les dotze del migdia agafaran el relleu el grup d’acordions diatònics i clourà el matí la Big Band a la una del migdia.

Els concerts es reprendran a 2/4 de cinc de la tarda amb l’actuació del combo de música moderna. Els grups vocals, representats pel cor de noies i el cor jove, cantaran a 2/4 de sis de la tarda, seguits pel grup d’acordions cromàtics a les 2/4 de set. L’orquestra, acompanyada per pianistes, serà l’encarregada de posar el punt final als concerts a 2/4 de vuit del vespre.

Val a dir que en cas d’inclemències meteorològiques, tots aquests concerts es realitzaran a la pista poliesportiva de la zona esportiva municipal de la Seu d’Urgell.

Els concerts són gratuïts, però cal inscripció prèvia per assistir-hi. L’enllaç per realitzar les inscripcions és: http://agenda.laseu.cat/escolamusica/

 

VII Setmana cultural

A partir de demà dimecres 16 de juny i fins al pròxim dimarts 22, l’escola canvia el seu ritme habitual per realitzar tot un seguit d’activitats emmarcades dins la VII Setmana Cultural.

Per cloure aquesta setmana cultural, el dimarts 22 de juny es comptarà amb el tècnic de patrimoni del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Carles Gascón, que oferirà una xerrada sobre la recuperació de les falles d’Alàs. “Des de l’Escola Municipal de Música de la Seu volem agrair la col·laboració de Carles Gascón per la seva aportació cultural”.

Prèviament a aquesta xerrada, s’impartirà un taller en el qual es prepararà una peça que serà interpretada per l’alumnat per finalitzar la conferència.

Cal remarcar que la Setmana Cultural es programava al mes de març, però davant d’un curs tan atípic a causa de la pandèmia, es va creure adient esperar al final de curs, quan és dades epidemiològiques fossin més bones. Amb tot, seran activitats tancades per l’alumnat del centre.

TOTES LES NOTÍCIES