L’Ateneu Alt Urgell celebra el seu 7è aniversari

Cartell del 7è aniversari de l'Ateneu Alt Urgell
Cartell del 7è aniversari de l’Ateneu Alt Urgell (RàdioSeu)

L’Ateneu Alt Urgell organitza aquest dissabte la festa de celebració del seu 7è aniversari. La jornada començarà a 2/4 de 12 del migdia amb l’hora del conte, amb ‘El bibliobús de l’ant’, d’Inga Moore, explicat per Agustí Guasch Huguet, amb titelles i música en directe.

Tot seguit, a les 12, hi haurà vermut amb Casals i Ateneus, amb convidats del Casal Despertaferro (Reus), Casal Anònima del Clot (Barcelona), La Fura (Solsona), Ateneu Popular de Cerdanya (Bellver) i la gestora de la Xarxa de Casals i Ateneus.

La jornada inclou un dinar, que començarà a les 2 de la tarda i serà a càrrec de Suport Mutu. Més tard, a les 4, hi haurà un Trivial per equips; i a partir de les 5, una gimcana de colles (13-17 anys) organitzada per l’AEIG Urgellenc. La festa continuarà a les 7 del vespre amb folk pirinenc per part de cantaires de l’Ateneu.

A 2/4 de 9 del vespre, començarà un sopar amb música ‘chill-out’ oferta per DJ A. Guàrdia. Els tiquets es poden aconseguir a l’Ateneu mateix, al preu de 7 euros per a socis i 9 euros per a no socis. L’àpat consisteix en un gaspatxo, botifarra a la brasa o hamburguesa vegana i gelat. El programa es completarà amb un concert de rock, amb el grup Eskasa Libertad, i una sessió de PD Drama Montana a partir de 2/4 de 12 de la nit.

TOTES LES NOTÍCIES