La Seu lliurarà a Open Arms 10.000 euros per a la missió d’emergència d’ajut humanitari a Gaza

Cartell anunciador de la conferència d'Òscar Camps (Aj. la Seu)
Cartell anunciador de la conferència d’Òscar Camps (Aj. la Seu)

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell lliurarà a l’ONG Fundació PROA (Pro Activa Open Arms) una subvenció de 10.000 euros que aniran destinats a cobrir despeses per a la missió d’emergència d’ajut humanitari a Gaza. Aquest lliurament es farà aquest dimecres, 5 de juny, a les sis de la tarda, en un acte que tindrà lloc a l’Ajuntament de la Seu, on l’alcalde Joan Barrera, i el regidor de Cooperació i Solidaritat, Jordi Mas, li faran a mans un xec simbòlic a Òscar Camps, fundador i director d’Open Arms.

Al respecte, Jordi Mas explica que “amb aquesta donació econòmica fem un gest de suport al treball que Open Arms està durant a terme a nivell humanitari a la població de Gaza”. El regidor de Cooperació i Solidaritat també vol deixar constància que “l’Ajuntament de la Seu d’Urgell defensa el compliment del Dret Internacional i es manifesta en contra de la vulneració dels Drets Humans i a l’atac que s’està realitzant de manera indiscriminada a la població civil de la franja de Gaza”.Conferència-col·loqui a Cinemes Guiu

La visita d’Òscar Camps a la Seu d’Urgell del pròxim dimecres es complementarà amb una conferència-col·loqui sota el títol ‘La defensa dels Drets Humans a Gaza i al Mar’ que es farà a Cinemes Guiu, a les vuit del vespre. 

Durant aquest acte, que és gratuït i obert a tothom, s’aniran intercalant diferents vídeos que mostren les diferents accions humanitàries que porta a terme aquesta ONG al Mediterrani i a Gaza.

[do_widget id=category-posts-pro-64]