La Seu inaugura la mostra ‘El valor de la discapacitat: la capacitat de superar-se’

Cartell de l'exposició "El valor de la discapacitat"
Cartell de l’exposició “El valor de la discapacitat” (RàdioSeu)

Aquest divendres, a les 8 del vespre, s’inaugurarà a la Seu d’Urgell l’exposició col·lectiva: ‘El valor de la discapacitat, la capacitat de superar-se’. L’acte tindrà lloc a la Sala la Cuina del Centre Cultural Les Monges, on es podrà veure la mostra fins al 31 de gener.

La proposta, impulsada per l’associació l’Alternativa del Pirineu, ha sumat la participació d’una vintena d’artistes. També hi prenen part l’entitat AUTEA Alt Pirineu, el Club Social El Picot, la Fundació Privada Integra Pirineus, la Fundació Isidre Esteve i el Taller Claror. L’objectiu amb què s’ha organitzat és donar més visibilitat al col·lectiu de persones amb discapacitat i conscienciar sobre les dificultats que afronten en el dia a dia, però també posar en valor les seves habilitats i virtuts i l’objectiu que puguin viure amb la màxima normalitat.

La imatge que il·lustra el cartell anunciador és obra de l’artista urgellenc Perico Pastor, que aquesta tardor passada va presentar a la Cuina la seva exposició ‘Despertar’. Aquest conjunt d’il·lustracions estava inspirat en el procés de recuperació física que va dur a terme a l’Institut Guttmann de Barcelona després d’haver sobreviscut a un infart i a cinc mesos ingressat a l’hospital en coma.

A més de Perico Pastor, també s’hi podrà veure obres d’Ada Álvarez, Alfredo Palau, Albert Bulbena, Anna Carmona, Borja Garcia, Bernat Manresa, Berta Oromí, Carles Cubos, Daniel Guasch, Dolors Balcells, Febienne Loosvert, Guies d’Arrel, Martí Pujol, Naiara Galdós, Pepita Altimir, Ramon Noguera, Rosa Nicolás, Salomé Escribà, Toni González, Xavi Casals i Júlia Albós.

TOTES LES NOTÍCIES