La Policia deté cinc persones per furtar perfums i tabac en establiments de l’eix comercial

Colònies, perfums i tabac confiscat per la Policia provinent de robatoris
El material intervingut per la Policia (Policia d’Andorra)

La Policia ha detingut aquest cap de setmana cinc homes per diversos furts de mercaderies en establiments de l’eix comercial d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. Va ser un sergent major fora de servei qui dissabte al migdia va detectar els moviments sospitosos dels individus, que formen part d’un grup organitzat, i va avisar el responsable de patrulles per a fer-ne el seguiment.

Els homes portaven un model de bosses de tipus bandolera que els delinqüents acostumen a folrar per la part interior amb paper d’alumini. Es dividien en dos grups, entraven i sortien de comerços, i es trobaven de tant en tant al carrer per a anar-se canviant de roba i complements totalment o parcial per tal que fos més difícil identificar-los. En el moment en què els agents van tenir tot el grup localitzat al costat dels seus vehicles, es va procedir a controlar els cinc individus.

Se’ls va trobar 55 perfums, 45 paquets de tabac, jaquetes i bosses folrades amb paper d’alumini, així com estris que se solen fer servir per a cometre furts de mercaderies, com tallaungles, alicates i imants per a treure les alarmes als productes. El material sostret té un valor superior als 3.200 euros.

Els delinqüents, amb nombrosos antecedents, van arribar a Andorra pel Pas de la Casa. Aquests grups acostumen a entrar i sortir del país el mateix dia i el seu modus operandi, així com les eines que utilitzen, està molt estudiat.

TOTES LES NOTÍCIES