Jornada a Sorribes de la Vansa (Alt Urgell) sobre l’acollida dels nouvinguts al medi rural

Cartell de la jornada a Sorribes de la Vansa sobre acollida al medi rural (RàdioSeu)
Cartell de la jornada a Sorribes de la Vansa sobre acollida al medi rural (RàdioSeu)

L’Associació Reviure Les Valls organitza una jornada per a parlar i debatre sobre l’acollida a persones nouvingudes al medi rural. L’activitat es durà a terme aquest mateix dissabte, dia 29 d’abril, a partir de les 4 de la tarda, a l’Espai Lavansa, a Sorribes (Alt Urgell).

La sessió començarà amb una presentació dels objectius de la jornada per part de l’organització. Tot seguit es durà a terme una taula rodona, amb la participació de veïns i veïnes que han vingut a viure a la vall de la Vansa al llarg dels darrers anys i que explicaran la seva experiència, com també els pros i contres que s’han trobat en la seva adaptació. L’activitat continuarà amb un treball en grup i, finalment, es presentarà les conclusions del debat.

La tarda es completarà amb un concert del grup Yucla al Caliu, inclòs en el festival Itinera. La jornada té el suport de l’Ajuntament de la Vansa i Fórnols, el Departament d’Acció Climàtica de la Generalitat, el Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural.

TOTES LES NOTÍCIES