Horòscop del 6 al 12 de novembreÀries
del 21 de març
al 20 d’abril
Amb la força dels teus desitjos més tendres i amorosos pots reconduir qualsevol relació. Assimila el que la vida vol que aprenguis. Treball: Sols decidir abans pel plaer que pel deure, rectifica i serà un encert.

Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
Excel·lent setmana per a la reconciliació, per a parlar i promoure la unió, sents que tot surt bé i això et fa feliç. Treball: Temps de recompenses, d’assolir objectius, d’expectatives que s’estan complint.

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
Comunicar amb el cor és la teva màxima i en aquests moments no estàs a l’altura, intenta ser constant. Treball: Pactar és el teu fort quan treballes en equip, però aquests dies hauràs de renunciar als teus arguments i cedir.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Els astres t’afecten. El teu caràcter canviant et farà passar del riure al plor molt fàcilment. Treball: Busca el que uneix no el que separa, t’envolten moltes personalitats diferents i si ressaltes només el que és negatiu t’amargaràs, treu el millor d’ells.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Pren consciència de les possibilitats que tens respecte a la relació, no perdis el temps amb el que no et convenç. Treball: No pots retardar més una decisió que has de prendre i que t’angoixa, fes-ho ja.

Verge
del 22 d’agost
al 21 de setembre
Si sents que hi ha una persona en la teva vida que està abusant de les teves atencions, no la culpis. Esbrina per què t’afecta. Treball: Ho veuràs tot clar respecte a un acord que us beneficia a tu i a la teva empresa.

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
Si el teu cor està lliure i obert al canvi, tot pot passar perquè visquis una experiència inesperada. Treball: Si t’alteres, els plans no surten bé i condiciones el resultat amb una energia que s’allunya del que és rendible.

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
L’emocional és el que més t’atrau i alhora el que més et complica la vida. És moment de sentir més que de pensar. Treball: Les teves paraules i el teu criteri s’imposen, però vigila amb les formes i la manera de parlar.

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
Hi ha comentaris que pots evitar si saps que ofens a algú. Mostra’t més diplomàtica i comprensiva. Treball: La falta d’objectius et fa sentir que la vida passa sense que succeeixi res. Elimina aquestes sensacions.

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
La teva gran capacitat de seducció es veu reforçada, pels trànsits planetaris. Si no tens plans sentimentals és perquè no vols. Treball: La setmana ve carregada de situacions que t’ajudaran a establir interessants contactes.

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
Setmana de reflexió. Si consideres que estàs donant molt i rebent poc, pensa si aquesta relació t’interessa. Treball: Si els teus assumptes professionals van bé, has de sentir-te feliç i si no és així, és alguna cosa que has de reconsiderar.

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Ets algú de fortes emocions i t’agrada viure al límit, però amagues els teus sentiments per a no sofrir. Arrisca, val la pena. Treball: La confiança en els teus projectes és fonamental. És una gran oportunitat.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES