Èxit de la 2a edició de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu a Castellnou de Carcolze

Fira Carcolze 2021
Fira de Formatges Artesans del Pirineu a Castellnou de Carcolze. Foto: RàdioSeu

L’Associació Cultural Roc Xic ha fet una valoració molt positiva de la segona edició de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu a Castellnou de Carcolze, que va celebrar-se dissabte passat. L’entitat garanteix la continuïtat de l’esdeveniment, que enguany ha tingut una alta afluència de públic malgrat les altes temperatures a les hores centrals del dia a causa de l’onada de calor.

La fira ha comptat amb la presència d’una quinzena de parades de productes gastronòmics, com ara formatges, melmelades, pa, coques, cervesa, vi i carn ecològica. Els visitants van poder adquirir un tiquet de degustació i van disposar d’un servei de bar. D’altra banda, un grup de músics alturgellencs amb acordions diatònics van fer dues cercaviles pels carrers del poble. La inauguració es va dur a terme amb la presència de la presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Josefina Lladós.

Els organitzadors han agraït la bona resposta de tothom i especialment de la gent del nucli. “Tothom ha col·laborat de forma activa en la Fira”, ha manifestat Joan Moliné, membre de l’Associació Cultural Roc Xic. I ha afegit: “Després de la pandèmia volíem tornar a posar en marxa l’esdeveniment i ho hem aconseguit, amb una molt bona rebuda i balanç per part dels productors i els visitants”.

La Fira Carcolze ha comptat amb el suport de l’Ajuntament del Pont de Bar, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, la Diputació de Lleida, PEUSA i l’IDAPA. Pel que fa als protocols sanitaris per la COVID-19, la proposta s’ha adequat al marc legal vigent.

TOTES LES NOTÍCIES