Estors enrotllables: grans aliats del confort i benestar

Un estor enrotllable en una llar (iStock)
Un estor enrotllable en una llar (iStock)

Els estors enrotllables són tendència a l’hora de vestir les finestres, permetent mantenir els nivells de llum natural i privacitat segons les necessitats. Ens aporten un plus de confort i benestar a les nostres llars. A continuació et revelem els avantatges que proporcionen respecte de les cortines de tota la vida.

Un dels principals avantatges dels estors és que s’adapten a qualsevol espai i estil decoratiu. Existeix una àmplia varietat de dissenys per a triar el que millor s’adapti a la teva llar. Els estors són més econòmics, ja que inclouen tot el que es necessita mentre que les cortines necessiten complements, com la barra, les guies o les anelles.

La comoditat és una altra dels avantatges dels estors. Només cal pujar o baixar l’estor amb mecanisme automàtic, mentre que les cortines es desplacen de manera horitzontal i poden topar amb el mobiliari o peces decoratives.

Ocupen menys espai que les cortines gràcies al seu mecanisme enrotllable que buida l’espai al voltant de les finestres. Això crear un ambient més ampli i lluminós.

Les teles tècniques dels estors actuen com a aïllant tèrmic aconseguint un estalvi energètic i, per tant, un estalvi en la factura de la llum.

La majoria de teles dels estors repel·leixen la pols i són antibacterianes. Amb un drap humit n’hi ha prou per a netejar-les. A més donen un resultat més net que les cortines.Per Decoracion2.com 

[do_widget id=category-posts-pro-64]