Espot presidirà els consells d’administració d’Andorra Telecom i FEDA

El cap de Govern, Xavier Espot
El cap de Govern, Xavier Espot en una imatge d’arxiu (SFGA)

En la roda de premsa posterior al Consell de Ministres d’aquest dimecres, 31 de maig, el ministre portaveu ha anunciat que el cap de Govern, Xavier Espot, presidirà els consells d’administració de les parapúbliques Andorra Telecom i de FEDA. De la seva banda, la ministra Conxita Marsol presidirà el consell d’administració d’Andorra Recerca i Innovació (AR+I).

El fet de desenvolupar aquestes funcions en els esmentats organismes no comporta cap retribució afegida per a les persones que en formen part ja que està inclòs en el salari que es percep com a polític o com a càrrec de confiança.Consell d’administració d’Andorra Telecom

L’Executiu s’ha reunit en junta general d’accionistes de l’ens d’Andorra Telecom per a designar els nous membres del Consell d’Administració que estarà format pel cap de Govern, Xavier Espot, com a president i el ministre de Finances Ramon Lladós en serà el vicepresident. Ocuparan el càrrec com a vocals el ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, el secretari d’Estat de Transformació Digital i Telecomunicacions, Marc Rosell, el director de l’oficina digital, Cesar Marquina, i el director general d’Andorra Telecom, Jordi Nadal. Núria Gómez serà la secretària del consell.

També s’ha donat llum verda als nous membres del Consell d’Administració de FEDA que estarà presidit pel cap de Govern, Xavier Espot. El ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia, Guillem Casal, ha estat nomenat com a membre del consell d’administració, i en seran vocals el secretari d’Estat de Transició Energètica, Transports i Mobilitat, David Forné i Silvia Calvó. També formaran part del consell el, director general de FEDA, Albert Moles, i Marta Suñé.

Finalment, el Govern també ha validat aquest dimecres la designació de la ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol, com a presidenta del Patronat d’Andorra Recerca i Innovació; i del ministre de Relacions Institucionals, Educació i Universitats, Ladislau Baró, com a Vicepresident, tal com estipula Llei de creació de la Fundació Privada del Sector Públic Andorra Recerca i Innovació.

TOTES LES NOTÍCIES