Escaldes presenta dos concerts on el Jazz i el Gòspel seran els protagonistes

Un concert de Jazz
Un concert de Jazz. Foto: Arxiu

Aquest dimarts, el cònsol Menor, Quim Dolsa juntament amb el conseller de Vida Cultural, Valentí Closa i la Cap del Departament de Cultura del Comú d’Escaldes-Engordany, Anna Garcia, han presentat dins de la programació musical d’Escaldes, dos concerts d’estils musicals com el Jazz i el Gòspel.

En compliment de la vocació musical d’aquest comú i amb la voluntat de dotar de realitat al seu compromís de continuar amb la tradició de la parròquia en l’àmbit d’aquests dos gèneres musicals, el Gòspel i especialment el Jazz, el cònsol Menor, Joaquim Dolsa, ha volgut remarcar “l’esforç que fa la corporació i el departament de Cultura per desenvolupar una programació d’aquests gèneres musicals tan arrelats al nostre territori. Un esforç que al final no és tal perquè el resultat sempre és espectacular i evocador alhora d’altres èpoques, sense deixar de mirar cap endavant i cap a una nova etapa del Jazz a Escaldes-Engordany. Aquesta és la nostra voluntat política i programàtica”.

El concert de Jazz, a càrrec d’Eva Fernández Quartet, tindrà lloc el dijous 21 d’octubre a les 21:30 h, a la Sala Prat del Roure. La saxofonista i cantant, ha actuat amb grans figures com ara Perico Sambeat, Dick Oatts o Ken Peplowski, entre d’altres. Després de publicar el seu primer treball discogràfic That Darkness, Eva Fernàndez es presenta amb un format més íntim, un estil fresc, contemporani i elegant.

Una altra cita ineludible de la programació musical escaldenca és el gòspel. El concert dels Joyful Gospel Singer s’emmarca dins del Festival Internacional “Els Grans del Gòspel”. Dimecres 8 de desembre a les 21:30 h a la Sala Prat del Roure, la coral dels Joyful Gospel Singer, originària de Nova Orleans, seran els encarregats d’omplir de música la nit del 8 de desembre a ritme de gòspel.

La venda d’entrades dels concerts tenen un preu de 10 €. Es poden adquirir a l’Oficina de Turisme d’Escaldes-Engordany, trucant al 890 881 o bé enviat un correu a oficina turisme@e-e.ad.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES