Els Mossos d’Esquadra detenen un home a la Seu d’Urgell per un delicte contra la salut pública

Mossos d'Esquadra
Mossos d’Esquadra. Foto: Arxiu

Agents de la Policia de la Generalitat -Mossos d’Esquadra-, amb la col·laboració de la Policia Local de la Seu d’Urgell, van detenir aquest dijous un home, de 27 anys, de nacionalitat portuguesa i veí de la Seu d’Urgell, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

La detenció és resultat d’una investigació, iniciada el passat mes d’agost, després de tenir coneixement que des d’un domicili situat del carrer Joan Baptista La Salle es podria vendre marihuana a consumidors de la Seu d’Urgell.

Durant les darreres setmanes es van fer varis dispositius de vigilància on es va constatar que, efectivament, un home venia droga per autoconsum a joves de la localitat, entre el quals també hi havia menors.

Aquest dijous, pels volts de les 12.30 hores, es va localitzar i detenir, al carrer Migdia de la Seu d’Urgell, a l’home investigat quan estava amb dos joves que portaven petites quantitats de marihuana.

Posteriorment, es va realitzar una entrada i perquisició al domicili del detingut on es va trobar una bàscula de precisió i estris per embolcallar i preparar la marihuana en monodosis.

El detingut, el qual té antecedents, va quedar en llibertat després de declarar davant dels Mossos d’Esquadra, amb la obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES