Els centres educatius de la Seu d’Urgell programen les jornades de portes obertes adaptades a la pandèmia

Part del cartell de les jornades de portes obertes de les escoles de la Seu d'Urgell
Part del cartell de les jornades de portes obertes de les escoles de la Seu d’Urgell.

Els centres educatius de la Seu d’Urgell han programat la seva respectiva jornada de portes obertes prèvia al procés de preinscripció i matrícula per al curs 2021-2022 adaptades a la situació de pandèmia.

Així doncs, enguany aquestes jornades tindran lloc a través de sessions telemàtiques o visites de grups reduïts, amb protocol de seguretat i sempre amb reserva prèvia. A més, es recomana visitar els webs dels centres per informar-se del procés de reserva prèvia en cada cas.

L’objectiu de les jornades de portes obertes, així com les trobades i les visites als centres, és donar a conèixer a les famílies urgellenques el seu funcionament, els serveis que ofereixen i el projecte de centre o el caràcter propi de cadascun.

 

Segon cicle d’educació infantil i primària

L’escola Albert Vives ha organitzat pel dissabte 6 de març una xerrada informativa i visita guiada per torns, amb grups d’un màxim de 10 persones. Cal demanar cita prèvia.

Pel que fa l’escola Pau Claris oferirà el dissabte 13 març de 9 a 13 hores, en 4 torns (9:00, 10:00, 11:00 i 12:00) en grups d’un màxim de 10 persones. Cal demanar cita prèvia.

Tant per a poder visitar l’escola Castell-Ciutat com l’escola La Valira, cal trucar prèviament a cadascun dels centres per demanar dia i hora.

 

ESO, Batxillerat, BatxiBac i Cicle Formatius

El Col·legi La Salle també proposa trucar al centre o enviar un correu electrònic per concertar dia i hora de visita.

L’Institut Joan Brudieu ha programat pel dimarts 9 de març una reunió informativa telemàtica. Per poder-hi participar cal demanar cita prèvia abans de les 23:59 hores del dilluns 8 de març a https://forms.gle/YVGsh56HdwMC4DnG7

L’Institut La Valira ha organitzat pel dijous 11 de març, a les set de la tarda, una sessió de portes obertes virtual amb les famílies a través de la seva web www.inslavalira.cat També es pot trucar per demanar cita prèvia per visitar el centre de manera presencial, amb grups reduïts.

D’altra banda, tothom que ho vulgui, pot adreçar-se a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), situada a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, per informar-se tant dels diferents centres educatius de la ciutat, així com de tot el procés de preinscripció. Cal demanar cita prèvia trucant al 973 35 00 10 o enviant un correu electrònic a educacio@aj-laseu.cat

Val a dir que la preinscripció escolar pel segon cicle d’educció infantil i primària es preveu que sigui del 15 al 24 de març, mentre que per educació secundària obligatòria serà del 17 al 24 de març. Ambdues dates resten pendents de ser publicades oficialment.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES