El Renault 4 serà la següent icona en rebre electrificació

Renault 5 elèctric
Renault 5 elèctric

Des de Renault estan disposats a “tocar-nos el cor” amb el renaixement de molts dels seus “grans èxits del passat”. Ara, després d’haver-nos parlat de el Renault 5 sembla que arrenquen els rumors sobre la més que probable aparició d’una remasterització del Renault 4, un model que també arribaria com a part del pla de la marca de revitalitzar la seva gamma de vehicles elèctrics.

La versió prototip de el nou Renault 5, que sortirà a la venda el 2023, es va donar a conèixer com la pedra angular de l’audaç pla de la marca per reviure l’electrificació dins el grup Renault.

Segons semblen indicar alguns rumors, tant el Renault 4 com el Renault 5 seran dos dels set vehicles elèctrics -quatre turismes i 3 comercials- que la marca del rombe llançarà en els propers cinc anys.

Els rumors sorgeixen just després que s’admetés que a més de el Renault 5 s’estava planejant a el menys la reutilització d’una antiga denominació addicional.

Si és cert, segons el cronograma de la marca, la versió electrificada de el Renault 4 sortiria a la venda dos anys més tard que el Renault 5, el que vindria a ser el 2025.

Sobre els plans futurs de vehicles elèctrics, es va insinuar que alguns» models futurs podrien anar cap a un enfocament retro-futurista.

Segons Autocar, el nou Renault 4 utilitzarà la mateixa plataforma CMF-B EV que el Renault 5 i la majoria de les seves combinacions de motor elèctric i bateria.

Font: Autonocion.com

TOTES LES NOTÍCIES