El Govern licita una campanya sobre els drets i els deures lingüístics

El centre d'autoaprenentatge de català d'Escaldes-Engordany
El centre d’autoaprenentatge de català d’Escaldes-Engordany. Foto: Fòrum.ad

El Consell de Ministres ha aprovat la licitació per a la creació, producció i execució d’una campanya del català sobre els deures lingüístics de les empreses i els drets dels ciutadans.

Tenint en compte les xifres d’obertura de nous negocis al país els darrers anys i les queixes al Servei de Política Lingüística referents a la manca d’ús del català en l’atenció al públic, la retolació, la publicitat en suport físic o digital, la redacció de cartes de bars i restaurants o els tiquets de caixa dels establiments comercials, el Govern ha obert la convocatòria d’un concurs públic. La finalitat del concurs és crear, produir i executar tots els elements d’aquesta campanya.

El concurs públic és nacional, amb modalitat ordinària i amb procediment obert a tots els professionals de la publicitat, amb la finalitat d’obtenir una proposta de campanya que s’executaria a partir del mes de setembre del 2022. El plec de bases es podrà descarregar de manera gratuïta a la pàgina web www.tramits.ad o www.e-tramits.ad (enllaç Edictes i plecs de bases), i als qui prefereixin recollir-lo al Servei de Tràmits se’ls entregarà en una clau de memòria o bé en paper. Les ofertes es podran presentar fins al 9 de juny.

TOTES LES NOTÍCIES