El comú d’Escaldes compra els terrenys on hi havia l’hotel Pla

Escaldes-Engordany
Escaldes-Engordany. Foto: Fòrum.ad

Els consellers Demòcrates del Comú d’Escaldes-Engordany han votat favorablement la proposta de compra d’una parcel·la d’uns 140 metres quadrats a la part alta de la parròquia, per un cost de 500.000 euros. Es tracta de la parcel·la de l’antic Hotel Pla, ubicada en una zona emblemàtica, ha remarcat el conseller taronja Miquel Aleix, que ha celebrat que l’actual corporació doni continuïtat a l’aposta d’invertir a la part antiga, iniciada i impulsada per l’anterior Comú liderat per Trini Marín.

“És important seguir adquirint patrimoni, i més si és a un preu raonable”, ha remarcat Aleix, que ha recordat que en aquesta zona el Comú predecessor ja va adquirir la parcel·la de l’antic Hotel Casino. A més, el conseller taronja ha exposat que amb aquest espai públic es podrà “donar més visibilitat” al pont vell que va cap a Engordany. ​

També en sessió de Consell de Comú, els consellers Demòcrates han votat a favor de la modificació de tres punts de l’Ordinació de la Funció Pública. Concretament, s’han mostrat favorables a permetre la mobilitat entre departaments dels treballadors de la corporació, a flexibilitzar les vacances i a republicar les taules salarials perquè una d’elles no havia estat publicada correctament al BOPA.

TOTES LES NOTÍCIES