El Club Artística Serradells torna de Montauban amb bons resultats

Components del Club Artística Serradells (Club)
Components del Club Artística Serradells (Club)

Diverses gimnastes del Club Artística Serradells Gimnàstica Artística han participat el cap de setmana en una competició a la localitat francesa de Montauban. Era la segona competició de la temporada, i aquesta vegada per equips. Els resultats han estat molt positius segons indiquen des del mateix club. “Totes les gimnastes han fet una competició satisfactòria, i totes s’han classificat per a la pròxima fase”, que tindrà lloc a Sète (França), sent ja la tercera per equips.  

El primer equip, en la categoria 14 anys i més, format per Ona Betrian, Júlia Vilanova, Marta Valero, Clàudia Soldevila s’ha endut una tercera posició de 12 equips participants, amb un total de 133 punts. En la mateixa categoria, el conjunt integrat per Mar sousa, Ainhoa Escabias, Eugenie Ponselle, Mia Alaminos i Clara Pascual, ha obtingut una novena posició, amb un total de 105 punts.

I, per últim, en la categoria 12-15 anys, l’equip format per Laia Pascual, Alèxia Escabias, Eider de la Torre i Maïana Álvez ha assolit una cinquena posició amb un total de 90,51 punts.

TOTES LES NOTÍCIES