Diagnosticats 59 nous casos de Covid-19

Un stoplab
Un stoplab durant el cribratge per la covid-19 a la comunitat educativa. Foto: SFG

El Govern ha informat que la xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 12.771 persones, això són 59 nous casos diagnosticats en la darrera jornada, i es registren un total de 12.159 altes, 53 des d’ahir. El total de defuncions fins a la data és de 123.

Actualment hi ha 489 casos actius: 15 persones resten ingressades a planta de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i 9 a l’UCI –7 de les quals requereixen ventilació mecànica. A la planta COVID-19 habilitada al centre sociosanitari El Cedre no hi ha cap ingressat.

Durant la jornada d’ahir es van administrar 1.229 dosis. Des de l’inici del Pla de vacunació ja s’han administrat 24.079  dosis. Podeu consultar tota la informació sobre les vacunes a www.govern.ad/vacunacio.

Finalment, pel que fa a la població escolar, hi ha 16 aules sota vigilància activa –5 total i 11 parcial– i hi ha 3 aules sota vigilància passiva. Es pot consultar  tota la informació relacionada amb la pandèmia de SARS-CoV-2 al Principat a www.govern.ad/coronavirus.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES