Del Rio, es consolida com la reina júnior europea a Schilpario

Gina del Rio al segon calaix del podi i consolidant el seu liderat a Europa (FAE)
Gina del Rio al segon calaix del podi i consolidant el seu liderat a Europa (FAE)

La Copa d’Europa de fons ha tornat aquest dissabte a Schilpario (Itàlia) amb els 10 km individuals en clàssic, tant en júniors com en absoluts, amb Gina del Rio, que ha estat segona i manté el liderat europeu, i amb Irineu Esteve, que ha tornat a la competició per a recuperar sensacions i, avui, ha estat 37è.

Del Rio, segona

Gina del Rio iniciava aquesta Copa d’Europa amb 860 punts a la classificació general provisional i, ara, ja en té 940, el que suposa 280 més que la segona, la italiana Iris de Martin, que en suma 660 i una mica més respecte a la tercera, la també italiana Maria Gismondi, que en suma 636 després de vèncer avui als 10 km individuals.

La fondista andorrana sortia a per totes als 10 km individuals d’avui dissabte i el seu crono final, 36.14,2, la deixava a només 11,1 segons de la guanyadora, Maria Gismondi, que s’imposava amb 36.03,1. Tercera acabava la també italiana Beatrice Laurent, a 38,2 segons, mentre que quarta era De Pinter a 43,2.

Diumenge, segona cursa per a les júniors amb els 10 km persecució en lliure.Esteve, agafant ritme

Avui dissabte era un dia de retorn i provar sensacions per a Irineu Esteve, que finalitzava 37è amb 32.35,3, això és a 2.46,4 del guanyador, el francès Remi Bourdin.

Demà diumenge, també cursa de persecució en categoria absoluta per a Esteve, però en aquest cas de 20 km.

TOTES LES NOTÍCIES