Andbank donarà suport al Festival Castell de Peralada per setè any consecutiu

La seu central d'Andbank
La seu central d’Andbank

Andbank ha exercit novament, i per setè any consecutiu, com a co-patrocinador del Festival Castell de Peralada, que aquest any es presenta amb un format totalment diferent per seguir amb els protocols que s’han adoptat a causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19.

Quan el mes de maig es va haver de cancel·lar la programació del Festival, l’organització va començar a treballar en una versió diferent per adaptar-se a la situació actual. Després de redefinir-la i considerar les activitats que es podrien dur a terme, va néixer el Festival Castell Peralada Livestream, una edició que serà gratuïta per gaudir-la on-line a través de la pàgina web del Festival
www.festivalperalada.com, en la que hi haurà interpretacions i sessions de diàleg entre els grans artistes d’aquesta cartellera.

Tots els espectacles d’aquesta edició continuen tenint la mateixa qualitat de sempre. Es podran veure en live streaming i es podrà accedir a ells de forma lliure. El marc incomparable del conjunt medieval del Castell de Peralada i, en concret, l’església i les muralles del Carmen, seran l’escenari enguany de les actuacions del cartell d’artistes de primer nivell, que actuaran del 22 al 31 de juliol. La bailaora de flamenc María Pagés; l’artista Santi Moix i el director Josep Pons, que s’uneixen a l’Orquestra Simfònica del Gran teatre; Alfonso de Vilallonga amb l’estrena internacional del seu darrer àlbum Hors de Saison. El tenor David Alegret, el cantant líric Carlos Álvarez i el compositor Cristophe Chassol, seran altres artistes que actuaran en aquesta edició. També hi participaran de manera virtual la soprano Sondra Radvanovsky i el músic Rufus Wainwritght, que han estat assidus del Festival i que enguany protagonitzaran un debat sobre la figura de la Prima Donna en el món de l’òpera.

Fundat el 1987, el Festival Castell de Peralada és una de les cites culturals amb què Andbank col·labora a través de la seva activitat de suport a la cultura. La seva col·laboració com a co-patrocinador permet a l’entitat apropar el festival, aquest any d’una manera diferent, als seus clients i col·laboradors. Des d’Andbank manifesten que que “aquest format virtual segueix duent el mateix esperit cultural i el segell de qualitat al que ja ens té acostumats el Festival”.

TOTES LES NOTÍCIES