ANDART 2023, 5a Biennal Internacional d’Andorra

S'enllesteixen els darrers detalls de l'ANDART a Sant Julià (ANDART)
S’enllesteixen els darrers detalls de l’ANDART a Sant Julià (ANDART)

Comença el procés de muntatge del L’ANDART, en la seva versió més urbana i amb l’economia circular com a fil conductor. La cinquena edició de la mostra artística andorrana se celebrarà entre el 15 de setembre i el 15 de novembre a la parròquia de Sant Julià de Lòria.

Aquests dies, els artistes participants en la cinquena edició del L’ANDART ultimen els detalls de les seves obres en les ubicacions previstes, tant en indrets assenyalats de la parròquia de Sant Julià de Lòria, com a l’interior de l’antic edifici de la CATSA, espai emblemàtic d’aquesta edició.

L’antiga fàbrica de tabacs laurediana, es recupera i s’obre al gran públic reconvertida en una magnífica i inèdita sala d’exposicions temporal on es podran veure- entre d’altres- diverses instal·lacions cedides per la Fundació Sorigué, col·laborador habitual de la biennal andorrana i una mostra d’artistes de San Marino, país convidat en aquesta edició.

La CATSA comptarà també amb un espai per a la memòria, amb un breu resum de la seva història i del seu important paper com a dinamitzadora econòmica de la parròquia durant el segle XX.

La inauguració està prevista pel 14 de setembre i les obres es podran visitar entre el 15 de setembre i el 15 de novembre a Sant Julià de Lòria.

[do_widget id=category-posts-pro-64]