
Aquest mes de novembre torna el Gastro Art, al Museu Carmen Thyssen Andorra (MCTA), amb dues experiències úniques on es podrà gaudir d’un ambient irrepetible envoltat de sabor i creativitat. Comença el dijous, 7 de novembre, amb una degustació de vi de la mà de Classic Vins, on Jean-Louis Le Guil maridarà vins locals amb les obres de la mostra “SONS. Analogies musicals a la pintura”. A més, hi haurà un petit tast de productes locals amb l’oportunitat de gaudir d’una visita guiada a l’exposició. L’aforament és limitat a 20 persona i l’activitat té un cost de 30 euros.
La segona activitat serà el dijous 28 de novembre i la proposta és una selecció de còctels dissenyats per l’Atelier by Aitor Estela, amb visita guiada inclosa a l’exposició. En aquest cas, l’activitat té un aforament limitat de 15 persones i un preu de 30 euros.
Per a formalitzar les reserves s’ha de trucar al número de telèfon 800 800 o bé escriure al correu electrònic reserves@mcta.ad.


