Adjudicades les obres per a les millores de la gossera oficial

Aspecte de com quedarà la gossera oficial amb les millores que s'hi faran
Aspecte de com quedarà la gossera oficial amb les millores que s’hi faran (Govern d’Andorra)

Ampliar les instal·lacions, millorar el confort i el benestar animal són tres dels principals objectius que persegueix el projecte d’obres a la gossera oficial. El Govern ha adjudicat aquest dimecres l’ampliació de les instal·lacions, que s’ubiquen a Sant Julià de Lòria, a l’empresa Construccions Barca, guanyadora del concurs públic, per un import de 511.504,90 euros.

Tal com ha destacat el ministre Portaveu, Guillem Casal, les reformes permetran oferir “un millor confort i es reforçarà el benestar” de tots aquells gossos que hi viuen. A més, els canvis que es volen impulsar a la instal·lació també “donen resposta” a les diverses demandes que ha fet l’associació que actualment té concedida la concessió del servei. “Disposarem d’una gossera més moderna, funcional, còmoda i accessible per a tothom”.

El projecte contempla la formació d’una plataforma sobre la qual s’hi bastirà una nau d’uns 162 m2 que tindrà 34 nous boxes per a gossos, cadascun amb un espai interior i un pati exterior. En una segona fase es previst l’enderroc d’un dels mòduls existents i es restituirà el terreny per a alliberar espai per a l’esbarjo dels gossos. Tal com s’han plantejat els treballs, la gossera continuarà funcionant amb la mateixa capacitat actual durant tota la durada de les obres.

TOTES LES NOTÍCIES