“La cuina de la memòria”, d’Anna Paré Vidal i Pep Nogué

Coberta del llibre "La cuina de la memòria", d'Anna Paré amb receptes de Pep Nogué
Coberta del llibre “La cuina de la memòria”, d’Anna Paré amb receptes de Pep Nogué

Títol: La cuina de la memòria
Autor/a: Anna Paré Vidal (amb receptes de Pep Nogué)
Pàgines: 176
Editorial: Cossetània Edicions

Sinopsi:

S’estima que 1 de cada 10 persones mes grans de 65 anys pateix algun tipus de demència. El deteriorament cognitiu i la pèrdua de memòria són els primers signes que es manifesten, però els primers canvis al cervell tenen lloc molts anys abans. Per a poder funcionar de manera optima, el cervell necessita determinats nutrients. Per això, l’alimentació és un dels principals factors de risc que es poden canviar per a mantenir sa el cervell i prevenir la pèrdua de memòria.

A més, des de fa uns quants anys es coneix la relació entre el cervell i la microbiota intestinal. Descobrir quins són els nutrients neurosaludables, els millors aliments per al cervell i com cuinar-los. En aquest llibre s’hi troben també altres recomanacions per a millorar la memòria, ja sigui per a afavorir un envelliment cerebral saludable o per a estudiar millor. Aquest llibre de cuina i salut està estructurat en dues parts: una de mes teòrica, escrita per Anna Paré, sobre la importància de l’alimentació per cuidar el cervell i com fer-ho, i una altra part mes pràctica, amb receptes de Pep Nogué.



Font: lacasadellibro

[do_widget id=category-posts-pro-64]