Verdú queda fora a la primera mànega del gegant dels Mundials quan marcava temps de top20

Toni Crespo, de delegat tècnic als Mundials d'esquí alpí de Cortina
Toni Crespo, de delegat tècnic als Mundials d’esquí alpí de Cortina. Foto: FAE

El gegant masculí dels Campionats del Món d’esquí alpí de Cortina d’Ampezzo ha mostrat un Joan Verdú molt agressiu que, tot i estar rendint a un bon nivell, no ha pogut finalitzar la primera mànega.

Segons ha explicat Max Tissot, director d’alpí, “en un moviment de terreny no ha tingut suficient direcció i no ha pogut agafar la següent porta”. L’andorrà, que sortia amb el dorsal 43, marcava temps parcials de top20 en la seva baixada (19è al primer intermig, 22.04 de temps, amb +1.27, i 20è al segon intermig, 42.40 i +2.00), però no ha arribat al tercer punt cronometrat.

Així mateix, demà es disputa l’eslàlom femení, amb Mireia Gutiérrez i Carla Mijares al portilló de sortida. Gutiérrez tindrà el dorsal 36, mentre que Mijares competirà amb el 55. La primera mànega està prevista a les 10.00h, mentre que la segona serà a les 13.30h.

 

Toni Crespo, delegat tècnic a les curses femenines dels Campionats del Món de Cortina

L’andorrà Toni Crespo està en l’elit del treball de direcció tècnica de les competicions del màxim nivell. Crespo és aquests dies a Cortina d’Ampezzo com a delegat tècnic de les curses femenines dels Campionats del Món.

Crespo ocupa el càrrec de DT en les curses d’aquests Mundials de categoria femenina, tant d’eslàlom, supergegant, combinada, gegant o descens, el que realitza després de molts anys de treball i dedicació, amb una dilatada trajectòria.

L’andorrà és un dels caps visibles des de fa anys entre els delegats tècnics, encarregats de complir amb tota la normativa que hi ha al voltant d’una cursa i, en aquest sentit, especialment al màxim nivell com són uns Campionats del Món d’esquí alpí.

 

Vargas i Ferrari, out al supergegant FIS de Sella Nevea

Avui s’ha celebrat l’última de les curses de velocitat que aquests dies ha acollit l’estació italiana de Sella Nevea, amb la presència de Matías Vargas i Robert Ferrari.

Avui era el torn per al supergegant FIS. Els dos andorrans no han completat la cursa. La carrera l’ha guanyat el francès Adrien Fresquet, amb un crono de 46.05.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES