Vela i López es reuneixen amb Iceta

Iceta, Vela i López en un local del PSC
Iceta, Vela i López en un local del PSC. Foto: PS

La presidenta del Partit Socialdemòcrata, Susanna Vela, i el president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, s’han reunit amb el primer secretari del Partit Socialista de Catalunya (PSC) i ministre de Política Territorial i Funció Pública del Govern espanyol, Miquel Iceta.

En la reunió s’han tractat temes “que afectes i que puguin afectar a Andorra”, exposen els socialdemòcrates en un comunicat, en el que afegeixen que “celebrem que hi hagi un canal obert a través dels dos partits”.

Al llarg de la reunió s’ha parlat de mantenir i aprofundir el treball conjunt entre els grups parlamentaris socialdemòcrates a Andorra, Barcelona i Madrid, al mateix temps que dins de la internacional socialista i el grup parlamentari socialista a Brussel·les. En aquest sentit, els dos partits s’emplacen pròximament a seguir parlant sobre tots els temes tractats. Els dirigents de les dues formacions han convingut que si abans de la Covid-19 el multilateralisme i les relacions internacionals s’havien d’enfortir entre tots els països del continent europeu, la pandèmia ha d’accelerar-les.

Per la seva part, Iceta ha destacat l’europeisme que sempre ha defensat el PS andorrà, i ha defensat que aquesta era la línia a seguir a través dels grups parlamentaris i a través dels diferents fòrums internacionals on els dos partits hi participen, segons recull el comunicat del PS.

El cap de l’oposició, Pere López, i Susanna Vela, presidenta del PS, li han exposat la problemàtica que afecta Andorra respecte al Projecte de llei de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal, per tal que abans que el parlament espanyol ho aprovi, “la veu del Partit Socialdemòcrata d’Andorra i del país, pugui ser escoltada, perquè és un tema molt important que afecta el present i al futur d’Andorra”.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES