Un videomàpping transforma la Casa de la Vall en un univers futurista

Mapping a la Casa de la Vall
Màpping a la Casa de la Vall. Foto: AndorraDifusió

La façana de la Casa de la Vall ha acollit les primeres representacions de les Nits de videomàpping, que organitzen conjuntament el festival de cinema Ull Nu i la SaisonCulturelle de l’ambaixada de França. Tot i el fred, el públic ha respost, amb unes setanta persones en cada representació. El videomàpping ha convertit la façana en un viatge a un univers futurista.

El director del festival, Hèctor Mas, considera que “és una sort” poder recuperar aquest espectacle de llum després de quedar-se sense festival a causa de la situació sanitària.

Emersive” és una representació de 5 minuts de durada en un sol pla seqüència, creada pel col·lectiu francès Arcaan, on música i imatge s’uneixen en perfecta comunió. És la primera vegada que els artistes mostren la seva obra a Andorra. L’artista digital Jeremy Oury, s’ha mostrat molt satisfet de poder exposar aquest treball tenint en compte la situació “complicada” que es viu a molts països en aquest context de pandèmia.

Aquest dimecres tindrà lloc la segona jornada amb la Casa de la Vall com a protagonista. Igual que aquest dimarts serà a partir de les sis, amb representacions cada quart d’hora fins a les vuit. Divendres i dissabte l’escenari es traslladarà a la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany.

TOTES LES NOTÍCIES