Membres del Govern i alts càrrecs reunits per tractar l'emergència del coronavirus
Membres del Govern i alts càrrecs reunits per tractar l’emergència del coronavirus. Foto: SFG

Les autoritats sanitàries han confirmat que la ciutadana de 87 anys pendent de diagnòstic ha donat positiu en coronavirus. La dona evoluciona favorablement dels símptomes. A hores d’ara s’està fent l’estudi epidemiològic del cas i la possible cadena de transmissió de la malaltia, analitzant cas per cas els contactes de la pacient i aïllant-los si s’escau.

La filla d’aquesta afectada per la malaltia és professora de l’Escola andorrana de batxillerat. A aquesta ciutadana de 51 anys se li han aplicat les mesures d’aïllament, tant a ella com als seus contactes directes: el seu cònjuge i el seu germà. El Ministeri de Salut té sospites que hi pugui haver transmissió comunitària i per aquest motiu s’ha acordat augmentar les mesures preventives.

El Govern acorda el tancament del centre de l’Escola andorrana de batxillerat a partir d’aquest divendres i de tots els centres escolars a partir del dilluns
El Govern ha acordat el tancament de l’Escola andorrana de batxillerat a partir de demà, després de detectar-se un possible focus de transmissió del COVID-19, i tenint en compte que els infants i joves són un vector de transmissió. També es recomana que tots els estudiants i escolars del país es quedin a les seves cases en la mesura del possible. Demà els centres tindran una permanència, donada la poca anticipació amb què s’ha avisat a les famílies. A partir del dilluns tots els centres escolars del Principat es tancaran temporalment fins a nova ordre, com a mesura de contenció de la malaltia, incloses escoles bressol, escoles de primera i segona ensenyança, centres de batxillerat, universitats i el centre de formació professional.

A hores d’ara el comitè de seguiment roman reunit avaluant noves possibles mesures.

1 comentari

  1. Cierran las guardarías
    Por favor me pueden dizer donde dejare my niño

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada