Sessions informatives de la UdA per a donar a conèixer l’oferta d’estudis universitaris

Universitat d'Andorra
La Universitat d’Andorra. Foto: UdA

Amb motiu del període de preinscripcions per al proper curs acadèmic, tindran lloc unes sessions informatives que la Universitat d’Andorra (UdA) ha programat per als futurs estudiants i les seves famílies per a presentar-los el funcionament i les característiques de l’oferta d’estudis universitaris. 

Es tracta de sessions temàtiques dedicades respectivament als quatre àmbits d’estudis en què l’UdA ofereix formacions reglades presencials. Les coordinadores d’aquests àmbits hi presentaran amb detall els plans d’estudi, les sortides professionals i acadèmiques de cada una de les carreres, i resoldran els dubtes que puguin sorgir.

Enguany s’han organitzat dues sèries de sessions informatives, de dilluns a dijous a les 19 hores, alternant una setmana en modalitat presencial i una setmana en modalitat virtual per a donar l’oportunitat a tothom de poder informar-se. A més, s’han programat sessions informatives sobre els màsters. La distribució és la següent:

Presencials

Bàtxelor en Ciències de l’educació: 27 de març a les 19 hores.

Bàtxelor en Informàtica: 28 de març a les 19 hores.

Bàtxelor en Administració d’empreses i DPA en Comptabilitat i administració: 29 de març a les 19 hores.

Bàtxelor en Infermeria: 30 març a les 19 hores.

Màster en Educació: 18 d’abril a les 19 hores.

Màster en Analítica de dades: 19 d’abril a les 19 hores.

Virtuals

Bàtxelor en Ciències de l’educació: 22 de maig a les 19 hores.

Bàtxelor en Informàtica: 23 de maig a les 19 hores.

Bàtxelor en Administració d’empreses i DPA en Comptabilitat i administració: 24 de maig a les 19 hores.

Bàtxelor en Infermeria: 25 de maig a les 19 hores.

Màster en Educació: 6 de juny a les 19 hores.

Màster en Analítica de dades: 7 de juny a les 19 hores.

Les sessions en línia es faran a través de la plataforma Zoom, seguint l’enllaç indicat al web www.uda.ad

La Universitat d’Andorra ofereix formacions de primer cicle universitari de tres anys de durada, com també dobles titulacions, totes elles adaptades a les directrius de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior (EEES). L’UdA destaca pel seu multilingüisme, amb una part de la docència en anglès, i per tenir un model educatiu innovador. Les carreres inclouen pràctiques i estades a l’exterior, i s’hi poden combinar diverses modalitats d’estudi (presencial, virtual, semipresencial).

El període de preinscripcions per al proper curs, un tràmit que es formalitza des del mateix web, va quedar obert el 6 de març. L’UdA informa puntualment de qualsevol novetat en l’oferta de formacions.

[do_widget id=category-posts-pro-64]