S’adjudiquen els treballs per a reformar l’espai de la zona de serveis específics del Centre de Tecnificació Esportiva d’Ordino

El centre de tecnificació esportiva d'Ordino
El centre de tecnificació esportiva d’Ordino (Arxiu)

El Consell de Ministres ha aprovat aquest dimecres l’adjudicació dels treballs per a la reforma d’espais de la zona de serveis del Centre de Tecnificació d’Ordino (CTEO). La reforma s’ha adjudicat per contractació directa a l’empresa COAN SAU, per un import de 202.154,58 euros.

Els serveis tenen la finalitat de posicionar el Centre de Tecnificació Esportiva d’Ordino (CTEO) com a centre neuràlgic per a l’entrenament dels esportistes d’alt nivell i de tecnificació. L’objectiu principal és oferir un servei integral per a la millora de rendiment esportiu dels esportistes becats al programa ARA (alt rendiment d’Andorra) i per als esportistes dels programes de tecnificació i alt nivell de les federacions nacionals.

Actualment, el centre esportiu ja ofereix serveis específics com ara el servei de preparació física i readaptació, el servei de psicologia esportiva, el servei de nutrició esportiva i el servei d’àpats.

Els treballs adjudicats oferiran espais per a facilitar diferents serveis que, ara com ara, es duen a terme en zones provisionals. Després de quedar desert el concurs en presentar-se poques ofertes i amb imports que superaven les estimacions preliminars, s’ha considerat, fer una adjudicació directa, proporcionada al cost de l’actuació, per a poder disposar de nous espais per a poder oferir-los de manera correcta, així com per a poder absorbir tota la demanda per part dels esportistes becats al programa ARA (Alt rendiment d’Andorra) i dels esportistes dels programes de tecnificació i alt nivell de les federacions esportives.

Les obres adjudicades tenen un abast de prop de 400 metres quadrats i tenen per objectiu reorganitzar els espais que fins ara estaven destinats a l’EFPEM i que permetran recol·locar els serveis de laboratori de proves d’esforç, despatx de psicologia i nutrició esportiva, serveis mèdics i fisioteràpia.

TOTES LES NOTÍCIES