Les proves per formar part de la Jove Companyia Nacional d’Andorra es realitzaran aquest dissabte

Un espectacle de l'ENA
Un espectacle de l’ENA. Foto: ARXIU

La Jove Companyia Nacional d’Andorra comença el procés de selecció dels candidats que formaran part de la primera promoció de la JOCAND. Una trentena de joves s’han interessat pel projecte i un total de 18 aspirants finalment participaran en les proves d’accés que tindran lloc aquest dissabte 27 de juny a les aules de L’Animal Escola de Teatre.

La Companyia implicarà a 10 joves artistes que treballaran junts en un primer projecte durant els mesos de juliol, agost i setembre. Aquests joves podran formar part de la Companyia durant 2 anys.

Les proves consten d’una part conjunta i d’una prova individual on es valoraran les aptituds artístiques dels candidats en les diferents especialitats. Cada aspirant presentarà la seva proposta artística segons l’especialitat a la qual aspira: interpretació, escenografia, vestuari, direcció, audiovisual, il·luminació o so.

El Tribunal estarà a càrrec de la direcció artística de l’ENA, la direcció artística de la JOCAND i de Joan Anton Rechi, professional de les arts escèniques i padrí d’aquesta primera promoció de joves.

 

Jove Companyia Nacional d’Andorra (JOCAND)
La JOCAND és un projecte de la Fundació ENA impulsat per L’Animal Escola de Teatre, una companyia nacional estable de joves entre els 16 i 21 anys que neix per apropar el teatre als joves.

La companyia, que agruparà diferents joves amb inquietuds artístiques vinculats a les arts escèniques, vol ser una plataforma que permeti adquirir una vivència i experiència professional i té per objectiu establir un pont entre els estudiants de teatre i el món professional.

La direcció artística del projecte està a càrrec de Juanma Casero i Irina Robles amb el suport de l’Escena Nacional d’Andorra.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.