La Seu d’Urgell celebra el Dia Mundial de la Dansa

Elaboració d'un mural per al Dia Mundial de la Dansa, dissabte passat a la plaça de les Monges
Elaboració d’un mural per al Dia Mundial de la Dansa. Foto: RàdioSeu

L’Espai Municipal de Dansa de la Seu d’Urgell celebra el Dia Internacional de la Dansa amb una desena d’actes gratuïts al llarg d’aquest dissabte, dia 30. La jornada començarà a les 10 del matí amb el taller de dansa en família ‘Bon dia petits ballarins!’, adreçat a infants de 3 a 6 anys, impartit per Eva Franquesa, directora i professora de l’Espai Municipal de Dansa de la Seu d’Urgell. Es farà a les mateixes instal·lacions de l’Espai.

A la plaça de Les Monges, a les 10 del matí es realitzarà una improvisació de dansa contemporània impartida per Noah, adreçat a partir de 8 anys i adults. A les 11, es farà una flashmob, que es repetirà a la una del migdia, També hi haurà un photocall. Paral·lelament, a 2/4 de 12, tindrà lloc una masterclass d’urban dance on podran participar a patir dels 6 anys, i també adults, que anirà a càrrec de Carlota.

El vestíbul del Centre Cultural Les Monges acollirà tallers de disfresses i maquillatge, entre 2/4 de 12 i la una del migdia. A 1/4 d’una, a la plaça de Les Monges, s’impartirà un taller de salsa/bachata, a càrrec de SalSeu, on podran prendre part nens a partir de 8 anys i adults. A 1/4 de 2 del migdia serà el torn d’una jam vermut swing session, adreçat a adults, a càrrec de WeSwing Pirineu, a la plaça de Les Monges.

Els actes commemoratius del Dia Internacional de la Dansa a la Seu d’Urgell culminaran a les 6 de la tarda amb l’espectacle de dansa vertical ‘AXIS’, a càrrec del ballarí urgellenc Pere Vilarrubla, que farà una mostra en procés de creació. L’espectacle es realitzarà al passatge Alsina, a la façana de l’edifici del Consell Comarcal.

La commemoració ja es va iniciar dissabte passat amb un taller mural decoratiu, coordinat per l’artista urbà urgellenc Oriol Garreta (B:K), que es va dur a terme a la plaça de les Monges.

TOTES LES NOTÍCIES