La Jove Companyia Nacional d’Andorra celebra el Dia Mundial del Teatre

Membres de la Jocand
Integrants de la Jocand representant ‘La tercera onada’. Foto: Arxiu

La Jove Companyia Nacional d’Andorra se suma a la commemoració del Dia Mundial del Teatre, una jornada que se celebra arreu del món amb l’objectiu de donar visibilitat i reivindicar el valor de les arts escèniques.

El cap de setmana teatral engega amb la funció de La tercera onada, programada dins la 60 Temporada de Teatre pel Comú d’Andorra la Vella, que tindrà lloc el dissabte 26 de març, a les 18 h al Teatre Comunal, d’Andorra la Vella.

El diumenge 27 de març, a les 18 h, també dins la Temporada de Teatre, es podrà veure la segona producció de la companyia Arrels d’arreu, un espectacle de creació dirigit per Ester Nadal. Després de la funció, com és tradició el Dia Mundial del Teatre, la Companyia llegirà el Manifest del Teatre, aquest any escrit per Peter Sellars, que reivindica el teatre com un espai d’escolta activa i igualtat.

Les entrades per a l’espectacle es poden adquirir a la web del Comú d’Andorra la Vella. El preu és de 5 € amb el Carnet Jove i l’entrada general és de 10 €.

Per altra banda, recordar-vos que continua oberta la convocatòria del II Certamen de microteatre ‘Combat de dramaturgs’ adreçat a joves entre els 16 i els 21 anys.

Els aspirants tenen fins al 10 d’abril per enviar els seus microteatres.

TOTES LES NOTÍCIES