Jordina Caminal fa punts de Copa d’Europa i millora punts FIS a Passo San Pellegrino

Jordina Caminal, amb l'entrenador Guido Paci a Passo San Pellegrino (FAE)
Jordina Caminal, amb l’entrenador Guido Paci a Passo San Pellegrino (FAE)

L’esquiadora andorrana, Jordina Caminal, es troba a la Copa d’Europa de velocitat de Passo San Pellegrino, a Itàlia, i ha estat lluitant aquests dies per a estar entre les millors. Aquest dijous ha assolit els seus primers punts de Copa d’Europa gràcies a la seva 28a posició.

Si bé va signar un 15è i un 13è lloc als entrenaments dels dies previs, dimecres, al primer descens una salvada la va penalitzar i va ser 67a, però, aquest dijous, Jordina Caminal s’ha refet per a acabar el segon descens d’aquesta Copa d’Europa en la 28a posició. Amb aquesta plaça, l’andorrana ha sumat els seus primers tres punts en la Copa d’Europa, però no només això, sinó que ha marcat 45.70 punts FIS en la cursa, el que suposa una millora dels seus actuals 59.21.

Caminal sortia amb el dorsal 61 i ha aconseguit fer un esquí que l’ha situat entre les millors. Pel primer sector de la baixada marcava el 28è temps, en el segon sector era la 29a, i en el tercer encara millorava per a ser el 22è temps, per a entrar a meta finalment amb aquesta 28a posició.

Demà divendres, l’esquiadora andorrana torna a competir, en aquest cas en l’última cursa de Passo San Pellegrino, en un supergegant.

Jordina Caminal, esquiadora: “Estic bastant contenta. No he esquiat tan bé com els altres dies, m’he quedat una mica insatisfeta en aquest sentit, però estic contenta pels punts de Copa d’Europa”.

[do_widget id=category-posts-pro-64]