Esteve, 35è a la segona Copa d’Europa de Berchtesgaden d’eslàlom

Axel Esteve a Kronplatz
Axel Esteve a Kronplatz. Foto: FAE

Aquest diumenge s’ha disputat el segon eslàlom de la Copa d’Europa masculina de Berchtesgaden, a Alemanya. Àxel Esteve i Àlex Rius han tornat a mostrar un bon esquí. Esteve ha finalitzat en la 35a posició.

La cursa s’ha escurçat per decisió de l’organització. Segons ha explicat el tècnic Yago Antes, els dos esquiadors han fet un bon esquí. Àxel Esteve ha estat 35è amb 1.31.07, a 4.32 del guanyador, el britànic Billy Major (1.26.75), mentre que Àlex Rius no ha completat la segona mànega.

Segons ha informat l’entrenador, “Àlex Rius ha fet una molt bona primera, però a la vuitena o novena porta se n’ha anat lluny, cosa que ha fet que es quedés parat, fent l’últim de l’intermig, però en el segon intermig està el 29è tornant a trobar el seu esquí. Llàstima perquè crec que haguéssim estat a prop d’estar allà, si no en els 30, sí a prop per poder lluitar a la segona”. Pel que fa a Àxel Esteve, que ha estat 35è al final, “ha sortit molt bé, però lluitar tota l’estona contra la banyera, i amb un parell d’errors tot i la bona actitud, el deixa fora dels 30. En la segona mànega recupera, però ens quedem a les portes”.

Ara l’equip descansa uns dies per tornar a competir en curses FIS per aconseguir millorar els punts i així poder aconseguir sortir amb millors dorsals a les pròximes cites de la Copa d’Europa.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES