Es volen cobrir quatre places de col·laborador educatiu

Un mestre escrivint en una pissarra
Els llocs a cobrir corresponen a l’N-C2 del sistema de classificació del Cos d’Educació (iStock)

L’Executiu ha acordat l’obertura de la convocatòria per a cobrir 4 places vacants de col·laborador educatiu. Així, es sol·licita la cobertura de quatre llocs corresponents a l’N-C2 del sistema de classificació del Cos d’Educació, i amb la missió de donar un servei de suport educatiu sense responsabilitat pedagògica. La ubicació prevista de les places és a l’Àrea de Formació Andorrana del sistema educatiu francès, malgrat que pot variar en funció del procés de matriculació dels alumnes per al proper curs escolar.

Els interessats han de tenir, preferentment, nacionalitat andorrana, espanyola, francesa o portuguesa, disposar del diploma de batxillerat o del diploma d’ensenyament professional en professions sanitàries i socials, tenir el certificat B2 de català o haver completat els estudis universitaris en llengua catalana, tenir el certificat A2 de llengua francesa i castellana –també hi ha excepcions segons en quin sistema s’hagin realitzat els estudis obligatoris–.

Les persones interessades han d’adreçar la seva sol·licitud al Servei de Tràmits del Govern, i la data límit per a presentar candidatures és el dia 7 de desembre.

[do_widget id=category-posts-pro-64]