Els síndics reben l’ambaixador francès

Els síndics Codina i Enseñat amb l'ambaixador francès (dreta) Jean-Claude Tribolet (Consell General)
Els síndics Codina i Enseñat amb l’ambaixador francès (dreta) Jean-Claude Tribolet (Consell General)

El síndic general, Carles Ensenyat, i la subsíndica general, Sandra Codina, s’han reunit, aquest dimarts al matí a la seu del Consell General, amb l’ambaixador de França acreditat a Andorra, Jean-Claude Tribolet. Aquesta visita s’emmarca en la ronda de presentacions oficials que estan portant a terme en l’inici de la legislatura. Durant la reunió s’han tractat diverses temàtiques d’interès comú per a ambdós països.

Un dels temes centrals de la conversa ha estat la importància de fomentar la cultura i la llengua franceses al Principat d’Andorra, un llegat cultural profundament arrelat en la història i la societat andorranes. De fet, la legació francesa ha potenciat en els darrers anys una important agenda cultural amb l’objectiu de fer arribar la cultura francesa a tota la població andorrana.

Ensenyat i Codina han reafirmat la seva voluntat de treballar conjuntament amb l’ambaixada de França a Andorra per a aprofundir en les relacions bilaterals i en el foment de la cultura i la llengua franceses al país.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES