Els sabors del Pallars, descoberts per 47 alumnes a la trobada de les Escoles Agràries d’Indústries Alimentàries

Els alumnes que han assistit a la 4a trobada d’Escoles Agràries (EA Pallars)
Els alumnes que han assistit a la 4a trobada d’Escoles Agràries (EA Pallars)

L’Escola Agrària del Pallars, centre públic del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya ha acollit aquesta setmana, a Talarn, la 4a trobada d’Escoles Agràries que imparteixen formació d’indústries alimentàries, en la qual hi ha participat un total de 47 alumnes de l’Escola Agrària de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech a Espiells, l’Escola Agrària i Alimentària de l’Empordàl’Escola Agrària de Gandesa i la del Pallars.

L’objectiu d’aquesta jornada de convivència, que se celebra cada any a una escola diferent, és descobrir els espais de l’escola amfitriona i fer diverses activitats conjuntes. D’aquesta manera, els alumnes interactuen entre ells, coneixen la zona i la resta d’escoles i formacions que es porten a terme.

“Aquesta trobada és una oportunitat perquè l’alumnat pugui connectar amb companys i companyes d’altres Escoles Agràries, descobrir el territori pallarès i conèixer de primera mà les diverses formacions vinculades a les indústries agroalimentàries”, ha explicat Mari Pau Montoro, directora de l’Escola Agrària del Pallars, afegint que amb la jornada “hem volgut fomentar el treball en equip i la col·laboració, elements clau per al futur del sector, i enguany ho hem fet immersos en un entorn privilegiat: el Pallars”.

[do_widget id=category-posts-pro-64]