El tribunal demana més informació sobre les reunions entre l’INAF i BPA

bpa
Banca Privada d’Andorra. Foto: Arxiu

L’INAF ha lliurat al tribunal la informació reclamada en el marc del judici de BPA. Tot i això les defenses insisteixen que hi ha hagut una clara intenció d’amagar informació. Per això han reclamat que el tribunal insti l’AFA a aportar nous documents.

L’INAF ha entregat les actes de les reunions que va mantenir amb BPA i els assessors externsdes del 2007 fins al 2011, tal com el tribunal li va reclamar aquest dilluns, tot i que en principi no ho va fer assegurant que no existien.

Les explicacions per no incloure aquests documents inicialment no satisfan les defenses. A l’inici de la sessió el president del tribunal ha assegurat que el regulador no considera com a actes els documents que havia negat, atès que no van ser signades per cap dels assistents.

Davant aquesta situació, les defenses han demanat que s’ampliï la demanda d’informació, incloent-hi la documentació relativa a qualsevol reunió mantinguda per l’INAF amb BPA fins al 2014, petició que ha estat acceptada pel tribunal. Ha recordat que l’INAF és un ens públic i, per tant, les actes han  de ser públiques.

TOTES LES NOTÍCIES